New Rest מציעה מגוון שירותים חשובים בתחום הליווי האסטרטגי והייעוץ הקולינרי. זאת ועוד, מתוך הבנה כי פתיחת עסק חדש או שדרוג זה הקיים ייצור סביבת עבודה מוגנת, מתקדמת ואיכותית.
חברה זו מנהלים אלון יפת ושרון גבאי. אלון יפת מחזיק בניסיון של 25 שנה בתחום המזון והמשקאות, ומתמחה בתהליכי עבודה, כתיבת נהלי עבודה, ייעול ושיפור תהליכים כמו גם הדרכות והכשרות צוותים במסעדות. שרון גבאי היא שפית בעלת ניסיון של 18 שנה במסעדות. כמו כן, היא מחזיקה בניסיון ככתבת אוכל ומפתחת מתכונים, מרצה ומדריכה מנוסה בתחום הקולינריה. מעבר לכך, היא מקימה מטבחים – החל משלב התכנון ועד הקמת צוות העובדים.
אחרי שנים רבות של עבודה מאומצת, הוקמה חברת New Rest. זאת מתוך רצון לסייע ללקוחות לדייק בתהליכים – ולאתר את הפתרונות הדרושים והנכונים ביותר עבורם. סיוע זה מתבסס על ההכשרה המקיפה של צוות החברה, הידע והניסיון הרב בו הם מחזיקים. בין אם מדובר בהקמת בית קפה או מסעדה, גיבוש תכנית עסקית עבור עסקים אלו, ליווי קולינרי לרשתות מזון, לייבור קוסט לעסקים בתחום המסעדנות ובין אם מדובר בשירותים חשובים אחרים – אנו, ב-New Rest, נשמח לעמוד לרשותכם.
לפרטים נוספים, בקרו באתר: http://www.new-rest.com